SOLICITĂ PĂREREA UNUI SPECIALIST

Terapeuții și tehnicienii Theranova sunt la dispoziția voastră, deschiși să vă răspundă la orice întrebare și să vă ofere un consult de specialitate.

Pentru a intra în legătură cu ei, vă încurajăm să completați formularul de mai jos.

Nota:
Am aprecia dacă ne-ați furniza informațiile într-o manieră cât mai completă, pentru ca specialiștii noștri să fie pregătiți cu soluții optime pentru dvs. După trimiterea formularului, un reprezentant Theranova vă va contacta în termen de 3 zile lucrătoare.

  Avem nevoie de datele dvs. de contact pentru a vă putea răspunde la oferta solicitată. Vom păstra aceste informații maxim 30 de zile, indiferent dacă se concretizează sau nu o comandă.
  Pentru a putea solicita o ofertă, este necesar să citiți Termenii și Condițiile de utilizare și să bifați că ați înțeles ce presupun.

  Dacă sunteți de acord să primiți lunar ofertele noastre, vă rugăm bifați și a doua căsuță. Prin bifarea ei, considerăm că sunteți de acord să păstrăm e-mail-ul dvs. timp de 36 luni, timp în care de două ori pe lună veți primi noile oferte.

  Sunteți de acord să primiți de două ori pe lună ofertele Theranova?

  DANU
  Vă puteți dezabona oricând doriți, accesând butonul destinat în acest sens, disponibil în fiecare newsletter primit. Puteți solicita oricând un status privind datele dvs. personale, printr-o cerere trimisă la adresa de e-mail contact[@]theranova.ro.

  Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului.

  [recaptcha]