Împreună am construit o comunitate a persoanelor amputate

În continuare lipsa informațiilor pentru persoanele amputate este o problemă în România. Comunitatea Persoanelor Amputate a fost inițiativa noastră în scopul de a crea un forum unde persoanele amputate pot să discute despre provocările lor de zi cu zi: proteze, viața cu amputație, relații personale după amputație, probleme administrative în relație cu autoritățile din România și de asemenea un loc unde să vă puteți descărca de eventualele frustrări.

Chiar dacă ne-am dori ca fiecare persoană din această comunitate să ajungă să facă cunoștință, într-un final, cu echipa Theranovei, scopul nostru principal este educația și interacțiunea. Noi dorim să extindem viziunea și așteptările fiecărui amputat, lucru ce va reprezenta o voce puternică, unită și unică ce poate să aducă îmbunătățiri în rândul celorlalte elemente implicate: Casa de Asigurări de Sănătate și celelalte firme de protezare. Doar când indivizii vor forma un grup, doleanțele lor vor putea crea un impact în ceea ce înseamnă inițierea schimbărilor în bine în acest domeniu de activitate.

Credem cu tărie că într-un mediu competitiv alături de alte firme de protezare, Theranova va demonstra comunității că au în inima lor cele mai bune intenții în a ajuta aceste persoane.

Dorim să încurajăm fiecare persoană din grup să invite alte persoane care au suferit amputații să se alăture acestui grup, nu să insiste în a scoate în evidență că au beneficiat de serviciile Theranovei, ci să fie în beneficiul noilor amputați care sunt în căutare disperată de un sfat bun. Ne adresăm și acelor persoane care sunt eventual spitalizate și sunt în căutare de răspunsuri. Noi dorim ca aceste persoane să afle de la cei ce au străbătut deja acest drum că în final, totul va fi bine.

Vrei să faci parte din comunitatea noastră? Alătură-te și descoperă poveștile fiecărei persoane din comunitate.