Servicii și sprijin

Descoperă Centrul Theranova. Află care sunt beneficiile tale.
Centrul Theranova

Beneficiile tale

Cazare gratuită

Deși sună ideal, deplasarea tehnicianului la domiciliul pacientului nu este o practică des întâlnită în domeniu. Motivul este simplu: lipsa instrumentelor necesare măsurării și ajustării dispozitivului protetic, fapt care ar mări considerabil durata procesului de protezare/ ortezare.

Pe de altă parte, deplasarea repetată a pacienților la centrul medical ar presupune un efort considerabil din partea acestora, atât din punct de vedere financiar, cât și fizic.

Prin urmare, pacienții Theranova beneficiază de cazare gratuită pe perioada protezării/ ortezării în incinta Centrului Theranova.

Vă îndemnăm să luați legătura cu un reprezentant medical Theranova pentru a afla mai multe detalii privind cazarea.

Recuperare integrală

Colaborarea dintre pacienți și Theranova nu se încheie în momentul predării protezei. Din contră, atunci începe cea mai importantă etapă: cea în care posesorul dispozitivului se obișnuiește cu el și îl adoptă ca pe un membru nou.

Reprezentantul medical dedicat și tehnicianul protezist, cei cu care a colaborat încă de la început, sunt alături de pacient și pe parcursul procesului de recuperare, de la primul pas făcut cu noua proteză până la câștigarea integrală a controlul asupra ei.

Consilierea în vederea schimbării dispozitivului

Avansul tehnologic sau schimbarea stilului de viață a pacientului poate duce, în timp, la nevoia schimbării protezei sau a ortezei.

Tehnicienii Theranova examinează în mod gratuit dispozitivul, chiar dacă a fost confecționat de o altă clinică. În funcție de rezultatele analizei, vor propune modificări minore sau majore, care ar putea îmbunătăți considerabil calitatea vieții pacienților.

Suport emoțional

Procesele de protezare/ ortezare și de recuperare pot fi dificile, solicitante fizic, dar și psihic, mai ales în cazul pacienților aflați la primul astfel de dispozitiv.

Reprezentanții medicali și tehnicienii Theranova sunt alături de pacienți în toată această perioadă, oferindu-le consilierea necesară pentru a accepta noua situație, a se adapta schimbărilor și a-și recâștiga controlul asupra vieții.

Pentru o bună parte din pacienți mersul cu o proteză, fără ajutorul cârjelor este o adevărată provocare. Tocmai din acest motiv la Theranova reprezentanții medicali și tehnicienii stau alături de pacienții care au nevoie pentru a-i ajuta să-și recapete mersul cu aspect normal.

Fie că este vorba de un blocaj emoțional sau un aspect fizic pacienții depășesc, de cele mai multe ori, impedimentele care le stau în calea unui mers armonios.