Centrul Theranova

Descoperă Centrul Theranova. Află care este misiunea noastră principală și cum te putem ajuta.
Inspirați de fiecare pas

Despre noi

Theranova a fost înființată în anul 2002, la Oradea, de către Jaco du Plessis. Cinci ani mai târziu, în 2007, s-a deschis punctul de lucru la Cluj-Napoca. Tot atunci a fost încheiat un contract cu Casele de Asigurări de Sănătate de la nivelul întregii țări. Următoarea expansiune a companiei a avut loc în 2013, an în care a fost deschis punct de lucru la București.

Scopul Theranovei a fost încă de la început cel de a oferi pacienților din România o îngrijire protetică și ortetică similară celei întâlnite în marile clinici din străinătate.

Pacienții se află, de altfel, în epicentrul tuturor acțiunilor întreprinse. Ei sunt sursa de inspirație, sunt catalizatorul care motivează echipa să facă tot posibilul pentru a fi alături de ei la fiecare pas. Personalul își dedică energia pentru a le oferi dispozitivele ortopedice care să îi ajute să își îndeplinească visele și obiectivele.

Misiune, viziune, valori

Misiunea Theranova este de a fi în totalitate alături de pacienți, de a le livra proteze și orteze care să se plieze “ca o mănușă”, pentru ca aceștia să poată reveni la stilul de viață de dinaintea apariției acestei necesități.

Viziunea companiei este ca echipa, inspirată de fiecare pas al pacienților, să îi ajute să depășească lipsurile și barierele ce au intervenit în viața lor, să le schimbe perspectiva pe care o au asupra vieții.

Profesionalism

Reprezentanții medicali și proteziștii Theranova sunt cunoscuți pentru gradul ridicat de profesionalism de care dau dovadă, pentru angajamentele de lungă durată pe care și le asumă. Empatizează cu problemele, nevoile și dificultățile pacienților, dar sunt suficient de detașați încât să le furnizeze sfaturile, dispozitivele și suportul de care au nevoie pentru a-și recâștiga controlul asupra vieții.

Inovație

Protezele și ortezele furnizate nu sunt niște simple produse, sunt instrumente care ajută pacienții să își trăiască viața din plin, fără limitări. Acestea trebuie să se alinieze cu standardele mondiale din domeniu, să fie proiectate și fabricate prin utilizarea celor mai noi tehnologii existente, astfel încât să le ofere pacienților un nivel cât mai ridicat de mobilitate.

Dedicare

Fiecare persoană care intră în contact cu Theranova beneficiază de atenția completă a personalului dedicat profesiei. Echipa este alături de pacienți pas cu pas, gata să ofere tuturor un zâmbet larg, deschis, şi o îngrijire protetică excelentă.

Transparență

Theranova este un partener preocupat de bunăstarea și de confortul pacienților, care au dreptul să știe încă de la început totul și cărora nu li se ascunde nimic. Li se explică orice nelămurire și sunt informați constant, de-a lungul întregii colaborări cu Theranova.

Incluziune

Theranova își dorește să ajute cât mai multe persoane să depășească obstacolele care li s-au ivit în cale. Prin urmare, nu este o companie elitistă, care să se adreseze doar unui anumit tip de persoane, ci oricine este binevenit și tratat cu aceeași grijă și atenție.