Solutii pentru persoanele amputate care doresc o proteza

 

Majoritatea situaţiilor în care persoanele suferă amputaţii ale membrelor sunt cauzate de diabet ori de probleme medicale, generate de o circulaţia sangvină deficitară, la care contribuie si fumatul. O parte restrânsă a persoanelor se nasc cu membre lipsă sau malformate ori îşi pierd membrele din cauza accidentelor rutiere sau de muncă.

În fiecare zi, noi, furnizorii de servicii de protezare şi ortezare, avem privilegiul de a lucra cu mulţi oameni cu adevărat speciali, care au depăşit încercări fizice cruciale pentru a-şi reface vieţile. Pentru noi cea mai mare răsplată este aceea de a-i ajuta să se reîntoarcă la activităţile care le fac plăcere.

Constatăm schimbări în tehnologie care ne permit să creăm proteze şi orteze mai eficiente şi mai confortabile. Materialele noi şi foarte uşoare şi linerele din silicon fac posibilă creşterea rezistenţei, abilităţii, stabilităţii, funcţionalităţii şi confortului pentru toată lumea, nu doar pentru cei activi sau atleţi. Mersul, utilizarea bicicletei, gătitul, îmbrăcatul şi alte necesităţi vitale fiecăruia dintre noi, sunt menţinute datorită protezelor şi ortezelor performante.

La Theranova, veţi remarca implicarea noastră totală, prin modul în care prelucrăm şi ajustăm tehnologia nevoilor dumneavoastră individuale, ajutându-vă să vă recăpătaţi viaţa de dinainte. La Centrul de Protezare şi Ortezare Theranova vă putem asigura că abilitatea şi confortul dumneavoastră sunt întotdeauna cele mai mari priorităţi ale noastre.

 

La cine pot apela persoanele care au suferit amputaţii?

  1. Furnizorii de servicii de ortezare şi protezare aflaţi în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate
  2. Furnizorii de servicii sociale care oferă informare şi consiliere pentru a sprijini persoanele în realizarea demersurilor necesare obţinerii subvenţiilor de la Casa de Sănătate şi care oferă consiliere psihologică persoanei şi familiei acesteia.
  3. Primăriile locale pot să sprijine persoanele aflate în această situaţie

 

Exemplul nostru

Personalul Theranova este dedicat 100% pentru a oferi un serviciu de protezare excelent pacienţilor cu amputaţii ale extremităţilor superioare sau inferioare. Cu un sediu de fabricaţie in Oradea, tehnologie de top şi tehnicieni calificaţi, Theranova „echipează” pacienţii săi cu proteze individualizate la standarde mondiale. Noi analizăm modul de mers, în general sau pas cu pas, şi confecţionăm cupe de diagnosticare pentru o miscare optimă. Departamentele noastre calificate lucrează atât cu pacienţii, cu CAS-urile, cât şi cu societăţile lor de asigurare, ajutându-i cu răspunsuri la întrebările legate de plată, sau alte griji.

Succesul este măsurat în confortul şi realizările postprotezare ale pacienţilor nostri. Obiectivul nostru la Theranova este de a ajuta pacienţii să-şi trăiască viaţa la maxim precum şi creşterea mobilităţii lor de-a lungul vieţii, fără limite si restrictii.

Fiindcă amputaţia afectează pacientul pentru tot restul vieţii, necesitatea realizării unei proteze cu durata de viaţă lungă este vitală. In realizarea unei astfel de proteze trebuie avute în vedere asigurarea măsurilor de mentenanţă, care sunt de multe ori uitate. Pentru rezultate maxime din punct de vedere fizic şi psihologic, o proteză ar trebui purtată la cel mult 2-3 luni după intervenţia chirurgicală. După protezare trebuie facute o serie de vizite pentru a vedea cât de bine s-a obişnuit pacientul cu proteza sa. De asemenea, protezatul trebuie văzut după, cu o regularitate de o dată la intervale de 6 – 12 luni, pană la sfârşitul vieţii sale.

Personalul nostru este dedicat profesiei şi gata să ofere un mediu cald şi grijuliu, servicii prietenoase şi produse de calitate, proiectate şi fabricate prin utilizarea de tehnologii de ultimă oră.

În timpul primei vizite, veţi descoperi că personalul de la Theranova face diferenţa. Ne angajăm să oferim un ajutor de calitate persoanelor care au suferit amputații, pentru ca acestea să-şi realizeze întregul lor potenţial şi să poată răspunde noilor provocări.

Primul pas al pacientului la un stil de viaţă cât mai dinamic este primirea unei proteze care să fie individualizată, confortabilă, durabilă şi artistic fabricată.

Personalul calificat de la Theranova combină tehnologia şi experienţa pentru a crea o proteză care deschide uşa pentru noi activităţi incitante în viaţa de zi cu zi.

Theranova are contract cu CAS care acoperă o parte din costul unei proteze. Pentru mai multe informaţii sunaţi contactați-ne la nr de telefon: 0359 456 700.

 

Theranova este mai mult decât un centru medical de protezare şi ortezare. Este şansa ta pentru o viaţă mai bună!

Distribuie:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email