”Amputația, un nou început” – seminar la Iași – 22 octombrie 2019

Vă anunțăm cu drag că pe data de 22 octombrie 2019 organizăm un seminar având că temă principală “Amputația, un alt început”, la Hotel Internațional (sala Belvedere) din Iași.

Ceea ce ne dorim este să oferim prilejul atât persoanelor ce au suferit amputații, cât și aparținătorilor, de a lua contact cu lumea protezării, pentru a înțelege de la A la Z tot ceea ce presupune procesul de protezare și care sunt pașii de urmat pentru a deveni un purtător de proteză.

Celor care au deja experiență în acest sens le oferim posibilitatea de a-și verifica gratuit proteza, cu ajutorul tehnicienilor noștri specialiști, prezenți la locație.

Evenimentul este gândit ca un schimb de experiență util între pacienți, medici, asistente, specialiști protezare și consilieri. Suntem așadar deschiși în a răspunde tuturor întrebărilor voastre și de a facilita cât mai mult discuțiile.

Evenimentul va avea loc în sala Belvedere a Hotelului Internațional din Iași, pe 22 octombrie 2019, la ora 14:30. Intrarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așadar participarea trebuie confirmată telefonic până în 19 octombrie, la nr. de telefon: 0724 597 4367, unde veți intra în legătură cu doamna Simona Lupu.

Vă așteptăm!

Distribuie:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email