\”Amputația, un nou început\” – seminar în stațiunea Mamaia – 25 iunie 2019

 

Vă anunțăm cu drag că pe data de 25 iunie 2019 organizăm un seminar având că temă principală “Amputația, un alt început”, în stațiunea Mamaia.

Ceea de dorim este practic să oferim prilejul atât persoanelor ce au suferit amputații, cât și aparținătorilor, de a lua contact cu lumea protezării, pentru a înțelege de la A la Z tot ceea ce presupune procesul de protezare și care sunt pașii de urmat pentru a deveni un purtător de proteză. 

Celor care au deja experiență în acest sens le oferim posibilitatea de a-și verifica gratuit proteza, cu ajutorul tehnicienilor noștri specialiști, prezenți la locație.

Evenimentul este gândit ca un schimb de experiență util între pacienți, medici, asistente, specialiști protezare și consilieri. Suntem așadar deschiși în a răspunde tuturor întrebărilor voastre și de a facilita cât mai mult discuțiile.

Evenimentul va avea loc în sala Callatis a Hotelului Malibu, în stațiunea Mamaia, pe 25 iunie 2019, la ora 15:30. Intrarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, așadar participarea trebuie confirmată telefonic la nr. de telefon: 0724 597 437, unde veți intra în legătură cu doamna Geanina Moraru.

Vă așteptăm!

Distribuie:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email