Virginia Prescură

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

Călătoarea fără bariere

Cu mândrie, vă prezentăm povestea uluitoare a Virginiei, unul dintre cei mai curajoși ambasadori ai Theranova. Virginia este din București are 35 ani și în prezent este manager de proiect în domeniul IT-ului și își trăiește viața cu pasiune și entuziasm.

Pasiunile ei sunt calatoriile, muzica și bucuria de a trăi. În 2021, viața Virginiei a fost pusă la încercare din cauza unei probleme de sănătate congenitale, varus equin cu mal perforant în zona plantară, care s-a agravat după 22 de ani de chin. Cu curaj și hotărâre, Virginia a luat o decizie extraordinară – să ceară medicului chirurg să-i amputeze piciorul. Această decizie a fost una dificilă, dar s-a dovedit a fi transformatoare pentru viața ei.

Virginia nu regretă nicio secundă această hotărâre, deoarece tehnologia a avansat considerabil, iar echipa de profesioniști de la Theranova i-a oferit proteze de ultimă generație, care îi asigură confort și dinamică, permițându-i să ducă un stil de viață fără obstacole.

Această experiență a fost motivul pentru care Virginia nu a căzut în depresie după amputație. A avut sprijinul și înțelegerea echipei de la Theranova, care i-a arătat că există viață fără bariere, cu proteza potrivită.

Ca o pasionată de călătorii, scopul Virginiei în viață acum este să exploreze întreg globul pământesc. Știe sigur că lipsa membrului inferior nu îi va sta în cale, pentru că ea și proteza sa formează o echipă unită. Virginia este un exemplu de reziliență și voință, inspirând pe toți cei care o întâlnesc să-și urmeze visele, indiferent de obstacole.