Stelian Marcoci

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

De la aviație la recâștigarea mobilității:

Domnul Marcoci Stelian, în vârstă de 74 de ani, a trăit o viață dedicată aviației. Cu toate acestea, o boală neașteptată l-a condus la amputarea gambei. În această perioadă dificilă, echipa Theranova a căutat cea mai bună și potrivită soluție de protezare pentru el.

Acomodare rapidă și recapătarea mersului:

Cu voință de fier și determinare neclintită, domnul Marcoci a reușit să-și recapete mobilitatea și independența rapid: de la  prima zi, când folosea două carje, până la câteva săptămâni mai târziu, când a putut merge independent, fără sprijin.

Un exemplu pentru noi toți:

Povestea domnului Marcoci Stelian nu este doar o lecție de perseverență, ci și un exemplu de voință pentru noi toți. Ne amintește că, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinăm, putem să depășim provocările vietii și să ne recâștigăm mobilitatea și independența.

Domnul Marcoci Stelian reprezintă o inspirație pentru echipa Theranova și pentru toți cei care îl cunosc. Este un adevărat campion al rezilienței și un exemplu demn de urmat pentru cei care se confruntă cu situații similare.