Radu Isăconi

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

De la obstacol la vis împlinit

La vârsta de 40 de ani, Radu Isăconi este la un pas de a-și împlini un vis drag – să devină salvamontist cu acte în regulă. Cu toate că drumul său nu a fost ușor, fiecare obstacol a devenit o treaptă către succes.
Încă din copilărie, Radu a trecut prin momente dificile, pierzând o parte din piciorul drept. După episoade grele de deznădejde, el a ales să se ridice și să meargă înainte.

Explorând limitările

Radu nu s-a lăsat învins de circumstanțe. A explorat lumea în ciuda limitărilor, făcând drumeții, cățărări și învățând să schieze. A luat chiar și carnet de motocicletă, continuând să-și depășească confortul și să-și extindă orizonturile.

Întâlnirea cu Salvamont Lupeni

Culmea destinului l-a adus în calea unei echipe de la Salvamont Lupeni, unde a găsit o comunitate dedicată. A decis să-și împlinească visul de a deveni salvamontist, aducând cu el experiența, înțelepciunea și determinarea acumulate pe parcursul vieții sale.

Un exemplu pentru inspirație

Povestea lui Radu Isăconi reprezintă un exemplu viu de curaj și voință. Fiecare etapă a parcursului său este o lecție de viață, iar succesul său în urmărirea visului de a deveni salvamontist este inspirațional pentru noi toți. Radu demonstrează că determinarea poate transforma orice obstacol într-un pas către realizare.


https://www.replicahd.ro/povestea-salvamontistului-care-strabate-muntele-cu-o-proteza-locul-piciorului/