Maya Păduraru

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

Reîntoarcerea la viață:

La doar 15 ani, Maya a trecut printr-o experiență dificilă, suferind o amputație în 2017 din cauza unui cancer osos. Cu ambiție și hotărâre, Maya a învățat rapid să meargă cu proteza și să-și recapete independența.

Voluntar și ambasador al MagiCamp:

Maya a devenit un adevărat ambasador pentru MagiCamp, aducând inspirație și speranță altor copii care trec prin situații similare. Prin determinarea sa, Maya a dovedit că voința poate învinge orice obstacol.

O viață activă:

Elevă la liceu, Maya practică cu succes parasnowboard, reprezentând România în campionate. Povestea ei este un exemplu de putere și determinare, ilustrând faptul că nu există limite pentru ceea ce poți să realizezi.

https://www.paralimpicromania.ro/maya-paduraru-12-ani-iasi-para-snowboard-ambasadoarea-comitetului-national-paralimpic/

https://matricea.ro/maya-paduraru-fetita-care-invis-cancerul-iar-acum-se-pregateste-pentru-paralimpiada-tot-timpul-am-fost-o-fire-competitiva-si-am-vrut-sa-fiu-in-top-sa-fiu-cea-mai-buna-versiune-a-mea/

Acestă poveste de succes ilustrează puterea umană de a depăși obstacolele și de a reveni la o viață activă și plină de realizări, indiferent de circumstanțele dificile. Maya este cu adevărat un ambasador al curajului și determinării pentru Theranova Protezare.