Ion Calenic

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

De la diagnostic la recâștigarea mobilității:

Din inima orașului Constanța, un antreprenor de 66 de ani, cunoscut pentru echilibrul său și ambiția sa, a fost confruntat cu un diagnostic crunt acum 3 ani. A fost nevoie de amputarea unui picior, o veste devastatoare. Cu toate acestea, dl.Calenic a decis să meargă înainte și să înfrunte această provocare cu hotărâre.

O proteză personalizată pentru un nou început

Dl. Calenic a venit la Centrul nostru de protezare din Oradea, unde i s-a confecționat o proteză personalizată. Cu ajutorul acestei proteze, în doar câteva zile, a început să meargă din nou și s-a întors imediat la locul său de muncă.

Un exemplu de determinare:

Povestea lui dl. Calenic ne amintește că, indiferent de obstacolele cu care ne confruntăm, putem să ne recâștigăm mobilitatea și să ne continuăm viața cu aceeași hotărâre și ambiție. Este un exemplu de reziliență și forță care ne inspiră pe toți să privim spre viitor cu optimism.

Domnul Calenic este un adevărat campion al voinței și determinării, iar povestea sa este un imbold pentru oricine se confruntă cu situații dificile.

Dl. Calenic nu este doar un pacient de succes al Theranova Protezare, ci și un ambasador al speranței și rezilienței pentru toți cei care trec prin situații similare. Povestea sa demonstrează că, cu determinare și sprijinul potrivit, putem depăși orice obstacol și să ne continuăm viața cu încredere.