Ioan Ghip

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

Recăpătând mobilitatea:

Ioan Ghip, un om care a învins obstacolele cu un zâmbet pe buze, a intrat în viața noastră în 2013. Cu un trecut marcant, în 2011, el a fost supus primei amputări la picior, iar la  acea vreme, și-a obținut proteza de la o altă firmă.

Un drum care continuă:

Destinul i-a pus la încercare reziliența o dată în plus când, în anul 2013, Ioan a suferit o a doua amputare la celălalt picior. Acest moment a marcat un nou început și a reprezentat și începutul colaborării sale cu Theranova Protezare, care a devenit casa lui în ceea ce privește protezele.

Schimbarea pentru o viață mai bună:

Pe parcursul a 10 ani, Ioan a trecut prin mai multe modele de proteze și manșoane de silicon, adaptându-le stilului său de viață activ. Cu ambiție și determinare, a reușit să-și recapete încrederea și să-și recâștige o viață normală.

Un campion al rezilienței:

Boala Burger, trombangeita cronică, este cauza care a condus la amputațiile sale. Cu toate acestea, Ioan, un adevărat campion al rezilienței, ne demonstrează că nimic nu poate să-i oprească pasiunea pentru viață și activitățile sale.

La vârsta de 45 de ani, domnul Ghip Ioan ne arată că fiecare zi este o oportunitate de a trăi la maximum. Povestea sa este un exemplu de voință și perseverență, un adevărat imbold pentru toți cei care se confruntă cu provocări în viață.

Ioan Ghip, un pacient  deosebit al nostru, ne inspiră să continuăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru cei care își doresc o viață activă și plină de realizări, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină.