Gelu Soltan

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

O reîntoarcere la viață activă:

În inima orașului Galați, un bărbat curajos poartă o poveste de determinare și susținere. Gelu Soltan, în vârstă de 51 de ani, a fost martorul unui accident groaznic acum 5 ani, in urma căruia a rămas fără un picior. Cu toate acestea, familia sa s-a unit în jurul lui în acele momente dificile, oferindu-i sprijinul necesar.

Proteza care a readus mobilitatea:

La numai două luni după accident, am avut onoarea de a-i confecționa prima proteză, care i-a permis să înceapă imediat procesul de recuperare și să-și recâștige capacitatea de a merge. Cu susținerea familiei și determinarea sa de neînvins, Gelu a reușit să învețe rapid să folosească proteza.

Reîntoarcerea la rădăcini:

Primul gând al lui Gelu a fost să-și revadă mama la țară. Cu determinare și puterea protezei, el a reușit să se întoarcă la mediul său natural. Acolo  nimic nu l-a oprit să se apuce de treabă : a avut grijă de cal, a adunat fanul, a mestesugit și a reparat o magazie.

Familia – Sursa de putere:

Familia este totul pentru Gelu, iar legătura strânsă și susținerea pe care o primește de la cei dragi au fost cheile succesului său în această călătorie a de adaptare într-o maniera pozitivă la noua situație. Suntem bucuroși să facem parte, chiar și într-o mică măsură, din familia sa și că am  fost alături de el în această călătorie impresionantă.

Gelu Soltan ne amintește că voința de fier și dragostea familiei pot învinge orice obstacol și pot duce la  reîntoarcerea  la o viață activă și plină de sens.