Arian Notrețu

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

Campionul care a înfruntat adversitatea cu curbura unui zâmbet

Cu mândrie, Theranova vă prezintă povestea remarcabilă a lui Arian, un campion care a învins toate obstacolele cu zâmbetul pe buze. Arian, un tânăr roman, a trecut printr-o călătorie extraordinară. În urma unei experiențe dificile, el și-a pierdut un picior, dar nu și dorința de a-și trăi viața la maximum.

Povestea lui Arian începe cu o pasiune pentru sport, care a rămas nestinsă. El a găsit în înot o nouă cale spre excelență și a devenit un campion mondial. Cu tenacitatea și determinarea sa neclintită, Arian a învins toate barierele și a demonstrat că puterea voinței umane poate depăși orice obstacol.

https://ziare.com/arian-notretu/povestea-fascinanta-a-tanarului-roman-pierdut-piciorul-rugby-ajuns-campion-mondial-inot-1719158

Arian a devenit o sursă de inspirație pentru mulți, nu doar prin realizările sale, ci și prin felul său cald și zâmbitor de a aborda viața. Echipa noastră de la Theranova a avut privilegiul să-l sprijine în această călătorie.

Cu proteze de ultimă generație și tehnologie avansată, am contribuit la succesul său și am asigurat că nu există limită prea mare pentru a fi învinsă.

https://www.paralimpicromania.ro/player/notretu-arian-cristian/

Arian este un ambasador remarcabil al forței umane și al încrederii în sine, și suntem mândri să facem parte din povestea sa extraordinară. Prin Arian, învățăm că cu determinare, susținere și echipamentul potrivit, orice vis poate deveni o realitate.

https://youtu.be/75WLRPvVAsU?si=tWXD3udphB1KFJ6I