Alex Roman

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

Un călător al rezilienței:

Între clipele de viață și momentele de adversitate, întâlnim oameni care ne amintesc de forța umană de neclintit. Alexandru Roman este un astfel de om, un călător al rezilienței, căruia viața i-a pregătit un drum plin de provocări.

Un drum neașteptat:

În 2019, în urma unui accident moto, Alex a pierdut unul dintre picioare, iar celălalt picior și una dintre mâini au fost grav afectate. Acest moment dramatic a marcat începutul unei călătorii neașteptate, care l-a adus în viața noastră.

Procesul de protezare:

În 2020, Alex a început procesul de protezare in Centrul nostru din Oradea.  În ciuda provocărilor rezultatele s-au ridicat dincolo de așteptări. Alex a demonstrat că ambiția și determinarea pot învinge orice obstacol.

Întoarcerea la viața activă:

Astăzi, Alex este o sursă de inspirație pentru noi toți. S-a întors la muncă și își petrece timpul liber practicând sporturi, inclusiv cele mai extreme. Iubitor de natură, face drumetii în compania cainelui său devotat.

O nouă aventură pe două roți:

Cu pasiunea pentru mișcare și aventură, Alex și-a achiziționat o bicicletă performantă cu care explorează lumea. Fiecare întâlnire cu el este o bucurie și o lecție de voință și determinare..

Povestea lui Alex ne amintește că, indiferent de obstacolele pe care le întâlnim, voința umană poate să învingă și să transforme adversitatea într-o oportunitate pentru o viață activă și plină de aventuri.