Abiam Căprar

Ambasador Theranova Protezare
Ambasador Theranova Protezare

Despre

Învingând cu credință și speranță

Povestea lui Abiam Căprar este un exemplu strălucitor de curaj și speranță. Cu o ambiție neclintită și o inimă puternică, Abiam a învins dificultățile și a învățat să trăiască o viață plină de bucurie și împlinire.

Abiam era un tânăr student, la fel ca oricare altul, care își urmărea visurile cu pasiune. Cu toate acestea, viața lui a fost marcată de o întorsătură dificilă. Un accident agricol i-a zdrobit mâna dreaptă în timp ce ajuta la culesul roadelor muncii familiei. Cu toate că a trecut prin momente de suferință și decizii medicale grele, Abiam a rămas un suflet puternic, plin de speranță pentru viitor.

Datorită sprijinului Fundației pentru o Viață Sănătoasă și a Centrului de Protezare Theranova din Oradea, Abiam a primit o proteză bionică de ultimă generație, o premieră atunci în România. Această proteză complexă i-a redat posibilitatea de a duce o viață normală. Cu ajutorul acestei proteze, Abiam poate scrie, mânca, munci, face absolut orice dar mai ales se poate bucura și ține în brațe fetița.

Abiam Căprar este acum un exemplu de forță și determinare. El și-a întemeiat o familie frumoasă și lucrează cu pasiune. Cu zâmbetul pe buze, Abiam își ajută semenii și continuă să își urmărească visurile.

https://youtu.be/e5A23kNg3vM