• contact[@]theranova.ro
  • 0359 456 700  (08-16, L-V)

Povestea mea

Am o amputație de aproximativ 10 ani, iar în acești ani mi-a fost foarte greu. Datorită protezei celor de la Theranova, mă pot mișca, le mulțumesc din suflet. Nu aveam posibilitatea să cumpăr proteza deoarece am patru copii. Am patru fete frumoase, două merg la liceu în Câmpia Turzii, una e la școala gimnazială din comuna Luna, pe clasa a 7-a și mai am o fetiță de 1 an și 3 luni.

Particip la competiții de tenis de masă, la paralimpici – persoane cu dezabilități. Am fost la Câmpia Turzii, unde am obținut cinci cupe, dintre care patru de locul 1 și una de locul 2. Anul acesta în martie am fost la o competiție în București și am câștigat locul 2.

Dacă nu primeam această proteză nouă de la Theranova, cu proteza veche nu mai puteam să joc tenis de masă, să merg pe bicicletă, pur și simplu trebuia să abandonez orice însemna mișcare. Au venit și la mine acasă cu alimente, chiar ajută oamenii cu dezabilități. Nu am cuvinte de mulțumire centrului Theranova pentru ceea ce a făcut pentru mine. Cu Theranova am făcut tot și cu ei o să continui cât timp o să fiu bine și sănătos.

proteza de picior cu care poti juca fotbal