Ortezele Theranova

ORTEZELE THERANOVA

ORTEZE PENTRU MEMBRU SUPERIOR
ORTEZE PENTRU COLOANĂ
ORTEZE PENTRU MEMBRU INFERIOR

ORTEZE PENTRU MEMBRU INFERIOR

Orteză de gleznă-picior, fixă/mobilă – TIP WALKER 3/4

Dispune de o căptușeală moale și detașabilă, o structură rigidă și durabilă, iar balamalele permit limitarea flexiei plantare și dorsale la fiecare 10° (0° – 70°).

Indicații: recomandată în protecția și stabilizarea piciorului și gleznei după leziuni,  în cazul necesității de a imobiliza articulația gleznei în intervalul terapeutic prescris și tratamentul preventiv post-operator.

Disponibilități: variantă stânga/dreapta; patru mărimi disponibile în funcție de mărimea pantofului.

Orteză de gleznă-picior, fixă/mobilă – TIP WALKER

Confecționată din material textil cu spumă oferă un confort sporit. Dispune de cinci benzi suplimentare care permit adaptarea compresiei, două atele ce asigură stabilizarea laterală și o balama care permite reglarea flexiei la fiecare  15° (0-45°).

Indicații: recomandată în cazul fracturilor/crăpăturilor oaselor metatarsiene, în timpul tratamentului post-operator, fisuri de călcâi, tarsi, oase mari ale picioarelor. De asemenea, în cazul intervențiilor chirurgicale la nivelul articulațiilor, leziuni ale țesutului moale, tendonului calcaneal, entorse/dislocații ale gleznei și stabilizarea traunatică a zonei.

Disponibilități: variantă stânga/dreapta, cinci dimensiuni disponibile în funcție de mărimea pantofului.

Orteză de gleznă-picior, fixă – TIP WALKER (BOOT)

Este confecționată dintr-o căptușeală moale, penumatică, ce permite controlul compresiei țesuturilor moi, pentru a preveni edemul. Ajustabilă în funcție de forma piciorului, dispune de benzi velcro, iar balamaua permite reglarea flexiei între flexiei 0 ° și 45 °, la fiecare 15 °. Talpa cu formă anatomică permite stabilitate similară unui mers natural.

Indicații: recomandată în stabilizarea și combaterea edemului în caz de leziuni ale țesutului moale ale articulației gleznei/entorsă a gleznei de gradul al doilea sau al treilea. De asemenea, această orteză ajută la urmărirea tratamentului, în cazul fracturilor stabile ale gleznei, fiind recomandată și pentru imobilizarea în poziția terapeutică necesară după intervenții chirurgicale.

Disponibilități: disponibilă în cinci mărimi – XS, S, M, L ȘI XL,  în funcție de mărimea pantofului.