Dispozitive de mers

DISPOZITIVE DE MERS

Fotolii rulantE

Fotoliu rulant cu antrenare manuală standard

Un fotoliu pliabil potrivit pentru deplasarea pe cont propriu sau asistată, căruia i se pot adăuga diferite accesorii în funcție de nevoia utilizatorului.

Scaun rulant cu vas de toaletă

Un scaun proiectat pentru utilizarea interioară, dotat cu un vas colector care se demontează cu un efort minim.

Fotoliu rulant cu antrenare manuală standard

Un fotoliu pliabil potrivit pentru deplasarea pe cont propriu sau asistată, căruia i se pot adăuga diferite accesorii în funcție de nevoia utilizatorului.

Scaun cu rotile standard Living

Un scaun întâlnit adesea în gări, aeroporturi datorită fiabilității ridicate și a costurilor scăzute. Scaunul este proiectat exclusiv pentru deplasarea cu însoțitor.

Scaun rulant cu vas de toaletă

Un scaun proiectat pentru utilizarea interioară, dotat cu un vas colector care se demontează cu un efort minim.

Scaun cu rotile Trigo T

Este un scaun rulant proiectat pentru persoanele active care permite ajustarea centrului de greutate în funcție de preferințele utilizatorului. Ideal pentru plimbări în ritm alert și deplasări exterioare.

Scaun cu rotile V300 XR

Proiectat într-un stil modern, combină fiabilitatea și confortul modelelor predecesoare și permite utilizatorului o experiență plăcută la deplasări exterioare.

Fotoliu electronic Express

Un fotoliu fiabil și ușor de folosit la deplasarea în spații mici, echipat cu tetiere și cotiere reglabile în înălțime și lățime. Acesta este echipat cu un motor puternic și baterii cu o autonomie sporită.

Fotoliu electric Navix

Este un fotoliu electric care permite utilizatorului un nivel ridicat de independență în ceea ce privește mobilitatea, deoarece este proiectat să depășească mai ușor obstacolele mici și medii (praguri, gropi etc.).

Tricicletă electrică Z-Tech TZ

Un scuter electric adaptat persoanelor care nu se pot deplasa fără un fotoliu rulant. Acesta are o autonomie de 60km cu o viteză maximă de 25km/h. Durata de încărcare este de 6-8h.

Scuter electric Ceres S.E.

Un scuter dotat cu pictograme mari și vizibile pentru o manevrare ușoară, dar și cu lumini LED atât în față, cât și în spate, pentru a spori siguranța utilizatorului. Scuterul este disponibil în versiunile de 10km/h și de 15km/h.

Scuter electric Scooterpac

Un scuter electric dotat cu o copertină rezistentă pe care o puteți deschide oricând afară plouă sau este vânt puternic.

Triciclu Lagoon

O tricicletă elegantă și potrivită atât pentru drumuri scurte în oraș, dar și pentru călătorii lungi. Modelul este echipat cu un motor electric care poate fi utilizat pentru propulsare.

Triciclu Vintage

O tricicletă în stil retro cu anvelope maro și coș de nuiele. Modelul este echipat cu un motor electric care poate fi utilizat pentru propulsare.

bastoane și cadre

Cârjă sub axială (adult)

Cârjă din aluminiu, ușoară, cu perne de cauciuc cu densitate înaltă pentru rezistență la uzură și confort. Este disponibilă în trei dimensiuni prin reglarea mânerului și înălțimii.

Cârjă tripod

Cârjă ușoară confecționată din aluminiu și oțel care oferă posibilitatea reglării înălțimii.

Cârjă cu sprijin antebraț

Cârjă din aluminiu rezistent și ușoar echipată cu o cotieră pentru sprijinul antebrațului. Oferă posibilitatea de reglare a înălțimii.

Cadru pliabil

Cadru confecționat din aluminiu care oferă posibilitatea de pliare pentru a ocupa mai puțin spațiu și care poate fi folosit și ca scaun atunci când utilizatorul obosește.

Cadru pliabil cu roți

Cadru confecționat din aluminiu care oferă posibilitatea de pliare pentru a ocupa mai puțin spațiu.

Cadru de aluminiu

Cadru confecționat din bare din aluminiu cu diamentrul de 25 mm, destinat adulților.